Aanaar-logo-white

Ota meihin yhteyttä

jutellaan pian

Haluatko varata illallisen täynnä makuelämyksiä? Kiinnostaako kuulla lisää sesongin menusta? Jätä meille viesti niin otamme sinuun yhteyttä.

Historiamme

Hotellimme ja ravintolamme pitkä historia Inarissa alkaa vuodesta 1937. Alkuvuosina kaikki raaka-aineet hankittiin luonnosta, koska muuta ei ollut.

Vuonna 2002 aloimme monipuolistamaan paikallisten raaka-aineiden käyttöä ja luomaan ainutlaatuisia annoksia täynnä makua ja tarinaa.

Voimme iloisina kertoa, että Ravintola Aanaarin kehittämistyö on ollut tuloksellista, sillä ravintola on saanut tunnustusta vuosien varrella:

  • 2014. 2. sija Sápmi Awards – Saamelainen gastronomia ja ruokatietous -kilpailussa.
  • 2015. 2. sija Ruokamatkailukilpailussa.
  • 2016. ‘Best Foodservice Experience’ Foodtrekking Awards –kilpailussa.
  • 2018. 8. sija Suomen parhaissa ravintoloissa White Guide Nordic -ruokaoppaassa.
  • 2020. ‘Vuoden ravintola 2020’. Suomen Gastronominen seura  

lupauksemme

Teemme Aanaarilla kaiken yhteistyössä luonnon kanssa. Inarissa on asuttu ja luonnon antimista on nautittu satojen vuosien ajan. On meidän vastuulla varmistaa, että tulevat sukupolvet voivat tehdä samoin:

  • Pyrimme jatkuvasti parantamaan kaikkien hankintojemme ekologisuutta ja tehostamaan jätehuoltoa ja kierrätystä.
  • Suojelemme ja tuemme etenkin paikallista luontoa ja paikalliskulttuureita.
  • Investoimme kestävästi – korjaamme rikki mennyttä ja uusimme laitteita harkiten.
  • Meille on myönnetty hotelli-ravintoloiden Green Key -ympäristösertifikaatti vuonna 2021. 

Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi juuri sellaisina kuin he ovat. Olemme HLBTIQ+-ystävällinen ravintola ja meillä on nollatoleranssi minkäänlaiselle syrjinnälle.