Savustettua poronsydäntä, metsän makuja, sinappikreemiä ja ruista (L)
Viinisuositus: Ventisei Montepulciano / XV & Barbane vin der Turquie
Olutsuositus: Metsänhenki (Sprucesoot seasoned Ale)
Alkoholiton: Blueberry sparkling
Kylmäsavustettua haukea, suolattua ja kuivattua taimenta, suolakurkkua ja paahdettua ruisleipää (L)
Viinisuositus: Kir-Yanni Assyrtiko / Der Verlockende Rosé
Olutsuositus: Loimu Smoky Lager
Alkoholiton: Angelica juice
Turskan poskea, briossisämpylää, ruskistettua voita ja omena-fenkolikaviaaria (L)
Viinisuositus: Artevino Bodegas / Gabrielle Desteeres Cremant
Olutsuositus: Heili Wheat Beer
Alkoholiton: Heather & Goosberry Kombucha
Sieniraviolia, pikkelöityä matsutakea, sieni-garum-sipulipyreetä ja fermentoitua sientä
Viinisuositus: Soalheiro AG.HORA / Abbe Rous Pinot Noir
Olutsuositus: Tornio Red Ale
Alkoholiton: Crowberry juice
Keittiössämme leivotaan päivittäin leipää, joten kaikki annokset valmistetaan tilassa, jossa käsitellään gluteenia. Pyydä gluteenitonta leipää tarvittaessa. Allergioiden varalta kysy annosten ja juomien raaka-aineet henkilökunnalta. Käytämme myös epätavanomaisia raaka-aineita mm. koivua.
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista.
Punajuurta kahdella tapaa, mustaviinimarjakastiketta, tofua ja porkkanamehussa fermentoituja sipsejä (L)
Viinisuositus: Ventisei Montepulciano / XV & Barbane vin der Turquie
Olutsuositus: Arctic IPA
Alkoholiton: Nettle Kombucha
Hitaasti kypsennettyä lampaan satulaa, hiillostettuja juureksia, kolmesti kypsennettyä perunaa ja lampaanluu-reduktio (L, G)
Viinisuositus: Artevino Rioja Salbide / Volpaia Chianti
Olutsuositus: Taiga Porter
Alkoholiton: Blueberry ”sparkling”
Siikaa, kauden juureksia, fenkolia ja mantelia
(L, G)
Viinisuositus: Nikolaihof Grüner Veltliner / Kir-Yanni Assyrtiko
Olutsuositus: Heili Wheat Beer
Alkoholiton: Spruceshoot juice
Villitaimenta, puikulaperunaa, hiillostettua sipulia ja lakto-fermentoitua porkkanaa
Viinisuositus: What the Fogt Riesling / Grauburgunder Pinot Gris
Olutsuositus: Blonde Ale
Alkoholiton: Cloudberry Sparkling
Grillattua poroa, poronkuussa paistettuja sipsejä, kumpusta, tatteja ja punaviini-puolukkakastiketta
Viinisuositus: Rocim Alicante Bouschet / Volpaia Chianti
Olutsuositus: Aihki Dark Lager
Alkoholiton: Cranberry & Birch ”lemonade”
Marjasorbettia, tyrniä, marenkia ja jugurttia (L)
Viinisuositus: Ainoa Havu (Spruceshoot & Lingonberry wine)
Alkoholiton: Rasberry sparkling
Suklaata, hillaa, keksiä, sokerisulkia ja minttua (L)
Viinisuositus: Ainoa Valokki (Cloudberry)
Alkoholiton: Cloudberry juice
Mustikoita, pullajäätelöä ja pähkinöitä (L)
Viinisuositus: Sinol Garnatxa de l’Emporda
Alkoholiton: Blueberry sparkling
Pohjoinen ”suklaa”: paahdettu koji-jäädyke, puolukkaa ja maarianheinäkreemiä
Viinisuositus: La Rosa Port Tawn 10yo
Alkoholiton: Crowberry juice
Osoite:
Saarikoskentie 2, 99870 Inari
Puhelinnumero:
+358 40 841 1141
Sähköposti:
juutua@wildernesshotels.fi